Izjava o privatnosti i sigurnosti podataka

 

Cammeo ceni Vašu privatnost i zato su Vaši podaci kod nas pažljivo sačuvani.

Sve posredovane informacije zaštićene su od pristupa treće strane, a ova pravila određuju i regulišu kako web, mobilni servis i Cammeo aplikacija koristi i štiti sve informacije koje korisnici istome dostavljaju prilikom korišćenja istih.

Zaštita Vaših ličnih podataka znači da nikada nećemo zloupotrebiti Vaše lične podatke na bilo koji način, Vaš kontakt i lične podatke nikada nećemo dati trećoj strani, a Vaš kontakt i lični podaci mogu se dati trećoj strani samo uz Vašu dozvolu.

Lični podaci su informacije koje Vas identifikuju kao pojedinca i njima se smatraju svi podaci kojima se utvrđuje identitet korisnika (na primer ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.)

Cammeo će koristiti lične podatke isključivo za ispunjavanje porudžbina korisnika, u tehničke svrhe poput administracije, u svrhu poboljšanja i optimizacije svoje usluge kao i opštu komunikaciju sa korisnikom.

U slučaju da korisnik ne želi da Cammeo web i mobilni servis i mobilna aplikacija više na bilo koji način obrađuje njegove lične podatke i zahteva brisanje istih, korisnik je obavezan da o tome obavesti Cammeo i to putem e-mail poruke na e-mail adresu [email protected].

www.cammeo.rs koristi „cookie“ programe. Cookies odnosno Kolačići su neprimetni dokumenti koji se privremeno skladište na hard disku i omogućavaju da naša stranica prepozna Vaš računar kada nas sledeći put posetite. Oni takođe služe radi optimalnog rada web stranice kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo pregledavanja i korišćenja. Posetom i korišćenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića, koje je moguće i blokirati, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke mogućnosti Vam neće biti dostupne, pa bi sam čin blokiranja mogao imati negativan učinak na korišćenje web stranice.