Poslovni korisnici

pošaljite upit

Optimizujte svoje poslovanje!

 

Dosta Vam je visokih rata lizinga za auto, traženja parkinga po gradu i plaćanja kazni? Ne brinite, imamo rešenje! Usluga Poslovne vožnje namenjena je upravo Vašoj firmi!

 

 

Auto

Uštedite vreme i novac

Zaboravite na rate, održavanje vozila i gubljenje vremena. Uštedu i vreme radije uložite u poslovanje ili u ono što Vas najviše raduje. Vozite se sa nama kad god poželite, a račun sa posebnim pogodnostima namenjenim za Vas stiže Vam na kraju meseca.

Zarada

Tu smo za Vas

Traženje parkinga po gradu više ne mora biti razlog za kašnjenje na sastanak jer od sad možete računati na nas. Dolazimo kad nas zatrebate, u tačno dogovoreno vreme.

Izvrsnost

Vreme je novac

Fokusirajte se na bitno, ne gubite dragoceno vreme na vožnju ili traženje parkinga. Vožnju radije iskoristite za slanje mailova ili obavljanje telefonskih razgovora.

Izvrsnost

Kontrola troškova

Sve vožnje u okviru svoje firme možete pratiti po broju telefona, sektoru u okviru firme ili na bilo koji drugi način koji Vam najviše odgovara.

 

 

 

Pozicije oglašavanja

rem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit

 

Pozicija oglasa na autu
 

Pošaljite upit

Slobodno nam pošaljite upit, javićemo ćemo Vam se u najbržem mogućem roku i rado ćemo Vas saslušati kako bismo Vam mogli pomoći.