Pomoć

Često postavljena pitanja

Misliš da si nešto slučajno ostavio u vozilu po završetku vožnje? Bez brige! Najbolji i najbrži način za traženje izgubljenih predmeta je telefonskim putem, pozivom na broj 19987. Operater će te uputiti koji je najbolji način za dogovor oko povrata nađenog predmeta.

 

S obzirom da nam Zakon o kretanju slepih osoba uz pomoć pasa vodiča dopušta da prevozimo slepe osobe u pratnji njihovih vernih prijatelja (pasa vodiča), rado ćemo Vas odvesti gde god treba. Ako imate ljubimca koji nije pas vodič, bilo bi dobro da o tome obavestite operatera koji prima pozive. Pomozite nam da vozilo ostane čisto i uredno za naredne putnike tako što ćete poneti korpu/transporter za Vašeg ljubimca. Kako bismo zadržali visok standard usluge prema svim korisnicima i njihovim potrebama, prevoz životinja pružićemo kada budemo imali namensku opremu kakvu Vaš ljubimac zaslužuje, da bi i on uživao u vožnji.

 

Uskoro

 

Plaćanje nikad nije bilo jednostavnije! Svoju vožnju možeš platiti na način koji tebi odgovara, gotovinom ili karticom. Svako voli određeni način, a mi primamo sve.

 

Preuzmi Cammeo aplikaciju za pametne telefone na svoj uređaj. Aplikacija je dostupna za android i iOS uređaje.

Nakon instalacije aplikacije odradi prijavu na način koji ti najviše odgovara, putem Google naloga, Facebook naloga ili putem maila. Nakon toga možeš naručiti svoju prvu vožnju i uživati u svim pogodnostima koje aplikacija donosi.

 

Otvori svoju Cammeo aplikaciju, otvori meni i klikni na Pogledaj profil. Tamo možeš da urediš svoje podatke: dodaš ili promeniš svoju fotografiju, izmeniš ime i prezime, broj telefona ili lozinku.

 

Otvori svoju Cammeo aplikaciju, otvori meni i odaberi Dodaj način plaćanja. Potom klikni na Dodaj karticu i upiši podatke adrese i kartice koji su potrebni da bi se kartica sigurno spremila. Tako je jednostavno i sigurno a omogućuje ti plaćanje vožnji direktno iz aplikacije. #nebrinizacash

 

Cammeo aplikacija ti omogućava da prilikom porudžbine odabereš kako ti odgovara da platiš vožnju, gotovinom ili kreditnom karticom koja je registrovana u aplikaciji. Svoju vožnju možeš da platiš gotovinom tako da prilikom porudžbine izabereš Gotovina ili putem aplikacije tako da izabereš Kreditna kartica kao način plaćanja. Ako još nemaš registrovanu karticu saznaj kako možeš vrlo jednostavno da je dodaš u aplikaciju klikom na link Kako da dodam/registrujem karticu za plaćanje u svoju Cammeo aplikaciju?

 

Uskoro

 

Promocije su razne pogodnosti koje Cammeo priprema za tebe zajedno sa svojim partnerima, a ostvaruju se kroz upis Promokoda u aplikaciju.

Aktuelne promokodove možeš da pronađeš u okviru svoje Cammeo aplikacije tako da iz menija odabereš Promocije.

Promokodovi se aktiviraju vrlo jednostavno; prilikom porudžboine vožnje upišeš ih u polje za unos promokoda. Prokomokodovi će se automatski primeniti nakon odrađene vožnje.

Kako promokod radi: Ima vreme trajanja: većina promokodova ističe određenog datuma ili vremena. Datum, vreme isteka i vrednost promokoda navedeni su u rubrici Promocije.

Ima ograničenu lokaciju: Neki promokodovi vrede samo u određenim gradovima ili za vožnje koje idu do ili od neke lokacije.

Može se koristiti jedan kod po vožnji: Ne možete da koristite više od jednog kredita po vožnji, ali za sledeću vožnju možete da iskoristite drugi odgovarajući promokod iz kategorije Promocije.

Poslovna vožnja: trenutno, kuponi ne mogu da se koriste za vožnje iz Poslovnog profila.

 

Otvori svoju Cammeo aplikaciju, otvori meni i odaberi Poslovni profil. Zatim klikni na Pošaljite upit. Nakon toga naša služba javiće ti se u najkraćem mogućem roku i omogućiti aktivaciju navedene usluge.

 

Sve tvoje ranije odrađene vožnje sačuvane su u aplikaciji. Otvori svoju Cammeo aplikaciju, otvori meni i odaberi Istorija vožnji.

Tamo ćeš videti sve svoje vožnje i za svaku od njih: polazište, odredište, vreme vožnje, iznos i način plaćanja.

 

Otvori svoju Cammeo aplikaciju, otvori meni i odaberi Podešavanje.

Za dodavanje kućne adrese u Podešavanjima klikni na ikonu kućice, upiši željenu adresu i sačuvaj je klikom na Nastavi.

Za dodavanje adrese posla u Podešavanjima klikni na ikonu tašne, upiši željenu adresu i sačuvaj je klikom na Nastavi.

Za dodavanje kućne adrese u Podešavanjima kliknite na ikonu srca, upiši željenu adresu i sačuvaj je klikom na Nastavi.

 

Mislili smo i na to! Svoju vožnju možeš da otkažeš u čak dva navrata. Prvi put imaš opciju da otkažeš vožnju pre nego što ti je vozilo dodeljeno, a nakon toga možeš opet da otkažeš vožnju u toku prva dva minuta od kada je vozač krenuo prema tebi.

 

Svaku vožnju koja se odradi, na kraju i ocenjuješ. Tvoje mišljenje nam je važno kako bi unapredili svoju uslugu, a tebi pružili vrhunsko iskustvo vožnje. P.S. Naši vozači biće ti vrlo zahvalni na svakoj datoj zvezdici jer i oni dobijaju nagrade za dobro obavljen posao.

 

Cammeo aplikacija ti omogućava da pratiš dolazak svog vozila u stvarnom vremenu. Nakon porudžbine, kada ti se vozilo dodeli, možeš pratiti njegovo kretanje i vreme do dolaska na tvoju adresu.

 

Nakon naručene vožnje u Cammeo aplikaciji dobićeš informaciju o broju vozila uz sliku, ime i ukupnu ocenu vozača koji će te voziti.